PREČO NECHAŤ TEPOVANIE NA ODBORNÍKA?

Tepovanie nie je niečo také ako utieranie prachu, že ho zvládne každý. Ide o prácu s technikou, čistiacimi prostriedkami, chémiou aj vodou. A to sú všetko atribúty, ktoré správnou kombináciou a s dostatočnou zručnosťou majú úžasný efekt. Na druhej strane môže tepovanie pri nesprávnom využití spraviť aj veľa galiby.

 

NESPRÁVNE VYBRANÝ STROJ

Tepovacích strojov je na trhu veľké množstvo. Rozdiel medzi nimi nie je len v cene, ale, ako to už chodí, aj v kvalite. Kupovať si kvalitný tepovací stroj pre domáce využitie, ktorý využijete približne raz až dvakrát ročne, je vyhadzovanie peňazí. No a požičiavanie stroja nie je šťastné. Prečo? Pretože s tepovacím strojom sa nebudete vedieť zžiť a samozrejme každý má svoje muchy a vychytať ich môže znamenať pár poškodených kobercov alebo premočených matracov.

 

POZOR NA CHÉMIU

Ako dlho vám trvalo, kým ste si vybrali ten správny prací prášok, ktorý vám vyhovoval? Každá žena, ktorá perie vie o práškoch svoje. A čo tepovacia chémia? Po prvé je drahá a často sa využíva rôzna na matrace, na koberec, na čalúnené sedačky. Nie je teda vhodné na všetko aplikovať jednu chémiu. A každý povrch si žiada namiešať ten správny pomer. Preto mnoho začiatočníkov spraví chyby práve v tomto.

 

ZABERIE VÁM TO VEĽA ČASU

Ak sa rozhodnete tepovať na vlastnú päsť, tak musíte počítať s tým, že vám to zaberie pár hodín. Rozhodne viac, ako len vysávanie. Tak isto nie je jednoduché odhadnúť správnu mieru toho, ako dlho tepovať a tak sa môže stať, že vám aj samotné materiály budú schnúť dlhšie. Pritom, ak stavíte na tímovú prácu skúsenej firmy, všetky starosti odpadávajú.

 

ČÍTAJTE SI RECENZIE A HISTÓRIU FIRMY

Treba povedať, že dnes sa za tepovaciu firmu často vydáva aj jeden človek, ktorý tepuje s požičaným zariadením. Chýbajú mu skúsenosti s materiálmi, so samotnou chémiou aj prácou. Nie raz sa teda stane, že klienti sú po návšteve takejto firmy sklamaní. Preto je pri výbere ako prvé potrebné zohľadniť recenzie, výsledky a históriu firmy. Pretože to všetko sú práve tie skúsenosti a prax. A tak isto je rozdiel, či príde človek sám alebo skupina ľudí, ktorá dokáže celý proces zefektívniť.