Jednorazové upratovanie po robotníkoch

Každá rekonštrukcia aj maľovanie, či prerábanie v byte v sebe nesie síce radosť z nového priestoru, ale aj starosť o jeho vyčistenie. Nech rekonštruujete čokoľvek, vždy je to spojené s množstvom prebytočného neporiadku. Ten je možné veľmi rýchlo zahladiť jednorazovým poctivým upratovaním.

 

 

ODBORNÍCI NIELEN NA STAVBU

Či už začínate drobnosťami, ako je napríklad vŕtanie lustra alebo obrazov do steny, prípadne absolvujete také rozsiahle rekonštrukcie ako je renovácia kúpeľne alebo dlažby, či výmena podláh, ide o značný zásah do poriadku domácnosti.

Stavebný neporiadok je však odlišný od toho, ktorý máme bežne doma. Dôvodom je napríklad zvýšená koncentrácia prachu, špina, povrchy môžu znečistiť rôzne farby, laky, lepidlá. Na mnohé čistenia po domácich majstroch je potrebné vyvinúť omnoho viac energie aj čistiacich prostriedkov  ako na bežné upratovanie.

 

UPRATOVANIE NECHAJTE NA PROFESIONÁLA

Ako si nebudete sami stavať kúpeľňu, pretože to necháte na profíka, tak aj upratovanie po majstroch je vhodné nechať na profesionálnu firmu. Pretože niektoré veci si jednoducho svojpomocne nedokážete vyčistiť a tak sa môže stať, že aj rok po rekonštrukcii nájdete niekde zaschnuté lepidlo alebo v skrini zvyšky prachu po vŕtaní do omietky. Profesionálne upratovacie služby však už majú s týmto typom upratovania skúsenosti a  po maľovaní, výmene okien, rekonštrukcií alebo výstavbe domu či bytu vyčistia priestor tak, aby ste nikde nenašli žiadne problematické miesto a všetko bolo čisté a pripravené na využívanie.

 

UPRATOVANIE JE KOMPLEXNÉ

Pri upratovaní sa vieme prispôsobiť vašim časovým možnostiam aj termínom. Nie je žiadny problém upratovať cez sviatky alebo vo večerných hodinách. Nie je rozdiel, či budeme upratovať po výmene okien alebo po prestavbe bytového jadra. Vy dostanete vždy čistý príbytok. Použijeme vždy tie najkvalitnejšie čistiace prostriedky, ekologické, no vysoko účinné a to na umývanie okien vrátane rámov, žalúzií a vonkajších parapetov. Zabezpečíme vysávanie kobercov, čalúnenia a sedacích súprav. Súčasťou balíčka jednorazového čistenia je aj:

- čistenie svietidiel, elektrických zásuviek a vypínačov,

- utieranie prachu

- umytie chladničky a mrazničky zvonku

- umytie kuchynských spotrebičov a kuchynskej linky zvonku

- umývanie podláh,

- umývanie dverí a zárubní

- umývanie a dezinfekcia sociálneho zariadenia a kúpeľne

- leštenie zrkadiel

 

Všade bude taký poriadok, že ani nespoznáte, že boli u vás majstri!