Kedy si zavolať do domácnosti upratovaciu službu?

Upratovanie domácnosti je čoraz obľúbenejšie

Upratovacie služby zažívajú v posledných rokoch značný rozmach. Dôvod je jasný. Pracovné vyťaženie mnohých ľudí je dostatočne vysoké a voľné dni, alebo poobedia nechcú tráviť ďalšou prácou.

Upratovacia služba je pritom dnes cenovo dostupná a najvyhľadávanejšie upratovacie služby sú umývanie okien, tepovanie, umývanie po majstroch, či generálne upratovanie, ktoré je vhodné spraviť dvakrát do roka a zbaviť sa aj skrytého prachu za skriňami pod matracmi, či rozsypanej muky na poličkách v kuchyni.

Upratovanie ako darček

Veľmi obľúbenou službou je generálne upratovanie pre starších ľudí. Možno aj vy ste niekedy váhali nad tým, čo dať rodičom ako darček. Generálne upratovanie môže byť v tomto prípade pre nich úplne skvelé.

Zoberiete ich na výlet a upratovacia služba sa postará o to, že sa vrátia do úplne iného domova. Do priestoru, kde zrazu ožije ich stará sedačka novými farbami, koberec je čistý, podlaha vyluxovaná a byte je cítiť len príjemný závan vône. Takéto generálne upratovanie starší ľudia vždy ocenia.

Upratovanie po majstroch

Ak ste prerábali kúpeľňu, kuchyňu, prípadne rekonštruovali, alebo maľovali,  upratovanie nezaberie jeden deň, ale niekoľko dní. Teda ak ho realizujete svojpomocne.

V takomto prípade je ideálne zavolať si upratovací tím, ktorí dokáže veľmi efektívne a rýchlo upratať aj hrubšiu špinu, ale aj jemnejší prach, ktorý je súčasťou rekonštrukcií. Opäť môžete bývať v čistom a tentoraz aj vynovenom domove.

Komplexné a čiastkové upratovanie

 

Čoraz viac ľudí na Slovensku si objedná najprv čiastkové upratovanie. To znamená napríklad tepovanie kobercov, sedačky, matracov, alebo si nechajú umyť upratovacou službou okná na celom dome.

Zistia, ako veľkú úsporu času a pohodlia do života im takáto služba prináša a potom si často objednajú aj generálne upratovanie celého bytu, alebo hĺbkové pravidelné upratovanie napríklad každý mesiac. Možností je viac, ale uprataný domov môžete mať aj bez námahy.

 

Výhodou sú aj prostriedky a technika

 

Bežné vysávače a čistiace prostriedky do domácnosti sú určené na bežné použitie, ale nikdy s nimi nevyčistíte a nevytepujete koberce, matrace, epedy, či sedačky tak, ako s profesionálnou technikou. Nehovoriac o zažratých škvrnách.

Rovnako je dôležité vedieť správne používať aj čistiace prostriedky. Na drevo, podlahy, dlažbu laminát. Dobrá upratovacia firma vždy zvolí kvalitný a pritom šetrný čistiaci prostriedok.

Ak by ste chceli mať dostatok čistiacich prostriedkov na každý materiál, potrebovali by ste možno samostatnú miestnosť. Upratovacia firma si čistiace prostriedky zabezpečí.

Spoľahnite sa na kvalitnú firmu

Upratovanie je diskrétnou a musí byť ja precíznou záležitosťou. Preto si dobre zvážte, koho si do vlastného domova pustíte. Vtedy je vhodné preto začať napríklad čiastkovým upratovaním, overiť si kvalitu firmy a potom postupne budovať dôveru. Veľkou výhodou sú aj pozitívne referencie na firmu. Ak hľadáte kvalitné upratovanie domácnosti bez starostí, radi vám s ním pomôžeme.