Sťahujete sa? Využite jednorazové upratovanie bytu či domu


Asi nikto nebude prekvapený z toho, že ide o časovo pomerne náročnú činnosť. Zahŕňa
umývanie okien v domácnosti, pozmývanie podláh, utieranie prachu, čistenie kúpeľne a záchodu - je toho naozaj dosť - proste kompletné upratovanie

Nemáte na ňu čas? Prípadne chcete túto „milú” povinnosť delegovať na niekoho iného? Máme skvelé správy. Práve vám je určená služba jednorazového upratovania bytu či domu

My sa postaráme o dokonalú čistotu a vy môžete hneď z nového bydliska robiť nový domov. 

 

Na čo myslieť pri upratovaní v novom?

Konkrétne náležitosti upratovania závisia do veľkej miery od bytu či domu, do ktorého sa sťahujete. Je už zariadený? Sú tam koberce, alebo holé podlahy? Budete doň sťahovať svoj nábytok?

Od odpovedí na tieto otázky sa líšia aj jednotlivé procedúry, ktoré budete musieť absolvovať.

Základom je však v každom prípade poctivé umývanie dlážky, resp. aj tepovanie kobercov, ak je to potrebné. Podlaha dostáva pravidelne zabrať a preto si vyžaduje aj vyššiu pozornosť. Ak si do nového bytu či domu beriete aj svoj nábytok, odložte umývanie podláh na neskôr. Pri sťahovaní sa totiž chtiac-nechtiac víri množstvo prachu a nechcete tú istú činnosť robiť dvakrát.  

Bod číslo dva: umývanie okien v domácnosti. Do svojho nového domova určite chcete čo najskôr vpustiť aj denné svetlo. K tomu sú ale nevyhnutné dokonale čisté okná, na ktoré mnohí pri sťahovaní zabúdajú.  

V neposlednom rade sústreďte svoju pozornosť na kuchyňu, kúpeľňu a záchod. Všetky kontaktné plochy poctivo vydezinfikujte, bez ohľadu na to, či sa do domácnosti sťahujete po predošlých majiteľoch, alebo ide o novostavbu. 

TIP: nestačí vám jednorazové upratovanie bytu či domu? Zvážte možnosť využiť pravidelnú, opakujúcu sa službu. Napíšte nám, v akých intervaloch požadujete upratovanie, čo všetko by malo obsahovať a určite sa dohodneme. 

 

Prečo využiť služby profesionálov? 

Ak sa v dohľadnej dobe budete sťahovať, možno tiež uvažujete nad tým, že využijete služby jednorazového upratovania bytu či domu. Možno ešte nie ste úplne presvedčení a stále zvažujete všetky pre a proti. 

Bez problémov, rozumieme. Na tomto mieste by sme vám teda radi lepšie vysvetlili, čo vlastne získate touto investíciou - samozrejme, okrem dokonale čistej domácnosti.

 

  1. Časová a energetická úspora 

Sťahovanie je časovo, fyzicky a nepochybne aj psychicky náročné. Ide o vyčerpávajúci proces, na ktorý sa teší málokto. Áno, odmena stojí za to, ale nie je to možné bez toho únavného procesu? Žiaľ, nie je.

ALE, časť z neho môžete delegovať na nás

Zverením upratovania odborníkom ušetríte kvantum času a energie. Nie je žiadnym tajomstvom, že obe tieto suroviny budete potrebovať pri samotnom sťahovaní, umiestňovaní nábytku, vybaľovaní, dizajnovaní domácnosti, kontakte s úradmi (trvalé bydlisko, odpad, pošta) a podobne.

TIP: Upratovanie po rekonštrukcii? Pomôžeme aj s tým

 

  1. Odbornosť a dôkladnosť 

Prácu profesionála spoznáte rýchlo, raz darmo. Áno, upratovanie nie je žiadna jadrová fyzika, aj napriek tomu však nejde o banálnu činnosť, ktorú odbijete lusknutím prsta. 

Dôležitý je nielen správny prístup, ale aj vhodne zvolené pomôcky. My máme oboje. Opierame sa o viac než 27 rokov skúseností, čo znamená tri desaťročia profesionálneho upratovania. 

Ináč povedané: už vieme, ako na to. Poznáme skryté zákutia, ktoré ľudia pri upratovaní často vynechajú. Všímame si detaily a vnášame dokonalú čistotu do každého kúta domácnosti. Sme vyzbrojení profesionálnou technikou a čistiacimi prostriedkami, ktorých účinnosť máme overenú v praxi.  

TIP: zháňate niekoho na upratovanie bytu v Bratislave či okolí? Našli ste. Či už ide o jednorazovú „kompletku”, alebo o pravidelný servis, radi vám pomôžeme. 

Naše služby poskytujeme v hlavnom meste a týchto lokalitách: Stupava, Marianka, Záhorská Bystrica, Lozorno, Malinovo, Kalinkovo, Miloslavov, Rovinka, Zálesie, Bernolákovo, Ivanka pri Dunaji, Dunajská Lužná, Rusovce, Jarovce, Čunovo, Svätý Jur. Pezinok, Rakúsko - Berg, Hainburg, Maďarsko - Rajka.

 

  1. Zníženie stresu

Sťahovanie sa je, samo o sebe, mimoriadne stresujúcou záležitosťou. Tento tlak na sebe pociťujeme dokonca už so značným predstihom, ešte skôr, než vôbec k sťahovaniu príde.  

Koľko to zaberie času? Bude tam pasovať náš starý nábytok? Ako veľmi to zabolí peňaženku? Na čo všetko myslieť?

Pri sťahovaní majte na mysli hlavne to, že finálna odmena je dostatočným zadosťučinením. Nový domov je na nezaplatenie. 

Stres však môžete znížiť aj priamočiarejším spôsobom. Napríklad tým, že časť povinností delegujete na niekoho iného. Zverte upratovanie nám a odbremeníte sa od jednej z nevyhnutných činností, ktorá ale nepatrí medzi najobľúbenejšie.

 

Mám záujem! Ako postupovať? 

Rozhodli ste sa využiť služby jednorazového upratovania bytu či domu pri sťahovaní? Skvelá voľba. Radi vám so všetkým pomôžeme.

Postup je jednoduchý:

  1. kontaktujte nás - dohodneme všetky podrobnosti,

  2. vyberte si konkrétnu službu - radi vám poradíme, 

  3. nezabudnite si pozrieť cenník upratovania domácnosti

 

Po tom, čo si dohodneme všetko podstatné - predovšetkým rozsah upratovania a termín - si už s touto činnosťou nemusíte lámať hlavu. V dohodnutý deň a čas prídeme a pripravíme priestor na to, aby ste v ňom mohli budovať svoj nový domov.

Ak potrebujete služby upratovania bytu v Bratislave či okolí, tak jedine Bodytep. Sme tu pre vás už viac než 28 rokov.