Darujte upratovanie domácnosti - dokonalú čistotu a úsporu času


Darujte upratovanie domácnosti v Bratislave a okolí! Profesionálna služba je šitá na mieru obdarovanému. Či už ide o veľké upratovanie celého bytu alebo domu, alebo tepovanie kobercov, toto je darček s vysokou pridanou hodnotou.

Nejde totiž len o pocit dokonalej čistoty. Obrovskou devízou je tiež čas, ktorý obdarovanému ušetríte. Veľké upratovanie pred Vianocami (alebo kedykoľvek počas roka) zaňho preberú profesionáli a uvoľnia mu tak ruky. Ušetrený čas tak môže venovať príjemnejším činnostiam a svojim milovaným.

Výhody profesionálneho upratovania domácnosti

Možno aj vy sa každý rok pýtate sami seba tú istú otázku - ako si uľahčiť upratovanie? Nuž, najlepšie je delegovať ho na niekoho iného. Niekoho, kto sa mu dlhodobo venuje, pristupuje k nemu s profesionalitou a presne vie, ako na to.

Už vyše 27 rokov prinášame dokonalú čistotu do domácností, ale aj firemných priestorov. Toto všetko získate využitím našich služieb: 

  1. Úspora času - predvianočné obdobie je plné aktivít ako nakupovanie, varenie a všeobecný zhon. Profesionálne upratovanie domácnosti odstráni z tohto nabitého programu časovo mimoriadne náročnú úlohu. Vzácne hodiny, ktoré tak obdarovaný získa, môže venovať vychutnávaniu si atmosféry a momentov s blízkymi.
  2. Zníženie stresu - hoci sviatočné obdobie má byť radostné, často je, práve naopak, zdrojom stresu. Všetci vieme, prečo pred Vianocami robíme veľké upratovanie. Sviatky si chceme užiť v peknom a čistom prostredí. Už málokto ale chce zažívať ten sprievodný stres. Darovanie upratovacej služby ho pomôže čo najviac minimalizovať.
  3. Prínos pre zdravie - zima je obdobím, keď ľudia trávia viac hodín vo vnútri. Čistý interiér je teda nevyhnutný pre udržanie zdravia. Odstránenie alergénov, akými sú roztoče a srsť domácich zvierat, ale aj ďalších nečistôt, výrazne pomáha pri dosiahnutí sviatočnej idylky.
  4. Vzhľad - profesionálne uprataná domácnosť je vizuálne príjemná. Mimoriadne príjemná. Vytvára idylické prostredie pre všetkých členov domácnosti a hostí a prispieva k pohodovej atmosfére. A také majú sviatky naozaj byť.
  5. Kvalita - profesionálne upratovanie domácnosti je na úplne inej úrovni. Čistiace prostriedky, pomôcky a postupy, pri ktorých si vy môžete klásť otázku “čo budem potrebovať na upratanie bytu? “, u nás sú dôkladne vyberané. V rukách profesionálov sú vysoko efektívne a, priznajme si to, presahujú štandardné úsilie členov domácnosti. Dokážu si poradiť aj s odolnými škvrnami, dostať sa na nedostupné miesta a zabezpečiť, aby žiadny kút domácnosti neostal bez patričnej pozornsoti.
  6. Dlhodobá čistota - veľké upratovanie pred Vianocami by malo, za ideálnych podmienok, vydržať. Profesionálna služba poskytne obdarovanému takú úroveň čistoty, ktorú jednoduchšie udrží aj po Novom roku.
  7. Prispôsobiteľnosť - nie každá domácnosť si vyžaduje rovnaký prístup. Niekde je potrebné vyčistiť všetko od podlahy až po strop, inde si zasa pozornosť vyžadujú koberce alebo okná. Profesionálne upratovacie služby je možné prispôsobiť špecifickým potrebám a preferenciám. Viac o tom, ako vybrať tú najvhodnejšiu, píšeme v ďalšej časti textu. 

TIP: Dokončili ste rekonštrukciu bytu, domu, či iného priestoru? S upratovaním po rekonštrukcii vieme pomôcť tak isto kvalitne!

 

Ako vybrať vhodnú službu? 

Ponúkame vám celé spektrum upratovacích služieb.

Vieme sa zamerať na konkrétne časti domácnosti - koberce, kožené sedačky, matrace, okná - alebo ponúknuť komplexný servis. Všetko závisí od vášho výberu a potrieb obdarovaného.

Najjednoduchší spôsob, ako zistiť, čo táto osoba potrebuje, je opýtať sa. Nemusíte pritom priamo povedať, že je to kvôli darčeku (aj keď, samozrejme, môžete). Môžete sa nenápadne opýtať, ako postupuje pri veľkom upratovaní na Vianoce, prípadne čo jej/mu ešte ostáva vyčistiť.

Pomôže vám tiež ak viete, čo má v domácnosti. Čistenie koženej sedačky je zbytočným darčekom pre niekoho, kto žiadnu nemá. Rovnako tepovanie kobercov v domácnosti, kde žiadne nie sú. 

Ale napríklad také umývanie okien či tepovanie matracov potrebuje takmer každý. Rovnako je to pri jednorázovom generálnom upratovaní domácnosti - utieranie prachu, umytie chladničky či mrazničky, podláh, dverí, kúpelne a podobne.

 

V našej ponuke nájdete tieto služby:

●      tepovanie sedačiek a kresiel, sedacích súprav,

●      tepovanie kobercov v Bratislave a okolí,

●      čistenie a tepovanie matracov,

●      čistenie kožených sedačiek,

●      umývanie okien,

●      všeobecné upratovanie domácnosti.

Obrovskou výhodou je, že človek, ktorému darujete upratovanie, nemusí byť v domácnosti prítomný. Stačí nám zveriť kľúče a my sa o všetko postaráme. Váš blízky sa tak vráti do dokonale čistej domácnosti, pripravenej na trávenie vianočných sviatkov.

 

Ako si uľahčiť upratovanie? Delegovaním!

Darovanie profesionálneho upratovania domácnosti je perfektnou voľbou. Ide o niečo originálne a premyslené, zároveň však vysoko praktické a funkčné.

Pretože darujete nielen samotnú službu, ale pocit krásnej a čistej domácnosti. Veľmi príjemným bonusom je úspora času, ktorý je v predsviatočnom období mimoriadne vzácny.

Samozrejme platí, že takto môžete obdarovať aj sami seba. Možno aj vy hľadáte odpoveď na otázku, ako si uľahčiť upratovanie. My máme odpoveď, podloženú viac než 27-ročnými skúsenosťami a kvalitnými recenziami

Zaujali sme vás? Neváhajte nás kontaktovať.